Merhaba

Foruma Hoş Geldiniz
( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi Banner_editboard

Site AdminLeriniz MaXJoHNRoYaN BaL ABYSS
Merhaba

Foruma Hoş Geldiniz
( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi Banner_editboard

Site AdminLeriniz MaXJoHNRoYaN BaL ABYSS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi

YazarMesaj
ASKER
ÇılgıN YönetiM
ÇılgıN YönetiM
ASKER

Aktiflik :
( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi Left_bar_bleue999 / 999999 / 999( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi Right_bar_bleue

Sıçan
Rep Puanı : 2153017647
Lakap : aDminBy

( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi Empty
MesajKonu: ( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi   ( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi Icon_minitimePaz Ekim 11, 2009 9:37 pm

Öncelikle Üye olan herkes otomatik olarak 10 rep gücü ile başlarlar. Ve bir üyenin diğer üye ye rep verebilmesi/alabilmesi için sadece 1 mesajının olması yeterlidir. Bir üyenin mesajını yada bir konusunu beğendiniz ve rep vermek istiyor iseniz profil bilgilerinde olan butonuna tıklamanız ve aşağıdaki resimdeki işlemleri yaparak kendi rep gücünüz kadar karşıya rep vermiş olursunuz.! Kendi rep gücünüz kadar diyorum çünkü karşıya rep verdiğinizde sizin rep gücünüz ne kadar büyük ise o kadar rep alır verdiğiniz kişi.!

Rep oranları söyle olması gerekiyor yanlış ise adminlerimiz tarafından düzeltilirse sevinirim.!
+ 250 Rep de bir rep gücü ekleniyor resimden bakabilirsiniz o rep gücü yazdıgım yerdeki yeşit renkli kareler onlar 1 rep gücünü temsil eder yanlış değil ise 250 rep puan dan sonra 1 tane ondan geliyor.!

Karşı tarafa rep gücünüz kadar rep puan verebilirsiniz yani örneğin 5.000 repiniz olsun karşı tarafa rep puan vermek isterseniz 5.000 / 250 = 20 rep puan verirsiniz.! Bu alttaki resimde ise mesajı yada konuyu beğenmediğiniz taktirde yazan kişiye aynı şekilde butonuna tıklayıp Hayır değerlendirmeyeceğim seçeneği seçili halde aynı yukarıdaki hususlar geçerli bir biçimde eksi rep verirsiniz karşı tarafa mesajının neden değerlendirmediğiniz içinde ordaki kutuya yorum ekleme zorunluluğunuz

Rep VermeK İçin Sağı Dkai
+/- İşaretine Tıklayabilirsiniz
http://uslancaz.yetkinforum.com
Misafir
Misafir

( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi Empty
MesajKonu: Geri: ( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi   ( +/-) Rep Sistemi Hakkında Bilgi Icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 10:49 am

Tesekkurler Chester Adminim..

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Site Hakkında
» Hz. İsa hakkında genel bilgiler
» Hz. Davut hakkında genel bilgiler
» Bite Fıght HakkınDA Herşey
» Silkroad Online'de Meslekler Trader,Hunter,Thief Hakkında Bilgilendirme...