1-Öncelikle Resim-Şarkı-Yazı eklemeyi göstericem...!Swishmaxi açın ve öncelikle resimde sol at tarafta kare içine aldığım yerde %75 yazıyor o rakam sizde %144 onu %75 yapın sonra yukardaki menüde "İnsert" kısmını açın...!
İmage-Resim eklemek için
Soundtrack-Şarkı eklemek için(Şarkı eklemek için önce resim eklemelisiniz)
Text-Yazı yazmak içindir...
Kare içine aldığım beyaz kısım-Resim eklediğinizde resmi tam bu beyaz kısma göre ayarlıycaksınız beyaz kısmın dışında kalan bölümler gösterilmez...!
Şimdide yazıyı hareketlendirmeyi göstericem...!
Resimdede belirttiğim gibi
Başında T işareti olan yazı
Başında 3 renk olan resim
Başında nota işareti olan şarkıdır...!
Yukarda yazıya sağ tıklıyorum(BAŞINDA T OLAN YAZI DEDİM VE SAĞ TIKLADIĞIMIN BAŞINDA T VAR ONA GÖRE DİKKAT EDİN)ve effecte geliyorum kare içine aldığım bölümlerin hepsi effect seç/beğen/al...!
Hareketlendirme bitti...!
Sıra geldi mouse üstüne gelince çaldırma aynı işlemleri resimde yapıyoruz sadece burde effect yerine script kısmına geliyoruz birde yazı yerine resme sağ tıklıyoruz(KIRMIZI-YEŞİL-SARI işaretler olan resimdi unutmayın)Script diyoruz sonra sound a geliyoruz ve play sound a tıklıyoruz sonra gelen sayfayı aldırmadan resme sağ tık tekrar scripte tıklayın events e gelin buttona gelin ve on(rollout) a tıklayın tekrar resme sağ tıklayın tekrar script tekrar sounda gelin ve bu sefer stop sounda tıklayın...!
Resimde anlattıklarımı ve dediklerimi yaparsanız aynen böle olması lazım:
Ve bu resimdeki dediğimi yaparsanız son hali böyle olması lazım: