| Haftanın Konuğı Fato... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ASKER ÇılgıN YönetiM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 203 Rep Puanı : 2153017647 Kayıt tarihi : 28/09/09 Yaş : 28 Nerden : NeeD FooD Many... Lakap : aDminBy
| Konu: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 1:28 pm | |
| Bu haftanın konuğu Fato'o . Kendisini daha yakından tanımak isteriz tabi konumuza lütfedip sorularımızı yanıtlandırmak şerefinde bulunursa..
Karşınızda Foto'o arkadaşımıza sorular sorabilirsiniz..
GENEL SORULAR
Adınız ve Soyadınız: Yaşınız: Boyunuz: Kilonuz: Saç renginiz: Göz renginiz: Burcunuz: Medeni Haliniz: Hobileriniz: Fobileriniz: Nerelisiniz: Okul yada iş durumunuz :
SIRF MERAKTAN
Hangi dizileri seyredersin: En çok neyi seversin: Hayatınızda özel biri var mı: Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: Aşk Acısı Çektinizmi: Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: Resim Yapmayı severmisiniz: Sizce aşk nedir: En çok ne yapmak hoşunuza gider: Radyodaki djden hangi sarkıyı istek yaparsın neden? Duygusalmısınız: Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı): Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı: Alış veriş Yapmayı severmisiniz: Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz: Tuttuğun takım? En büyük takıntın nedir? En büyük hayalin? Giyim tarzın? En istikrarlı olduğun konu nedir? En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? Nasil bir Kisilige sahipsiniz? Romantikmisiniz ..? En sevdiğin renk ? Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? En sevdigin sarki hangisi? Neden ? En sevdiğin yazar ve kitap? En beğendiğin film ve aktör/aktrist? Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? Sevdiğin için neleri göze alırsın? Bir gününüz nasıl geçiyor? Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz neler yaparsın... Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? Alıp başını gittiğin oldu mu ? Yaptığın en büyük çılgınlık? Bugünlerde en çok duyduğun söz? Evde yokluğunu hissettiğin şey? Yalan söylermisin ? Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Gelecekten umutlumusun ? Moralin bozuk oldugunda aklını neyle dağıtırsın/yada o moral bozukluguna sebep olan konuyamı yönelirsin? Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Şu an olmasını istediğin birşey? Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? Parayla saadet olur mu? İzlemekten k.eyif aldığın tv programları? Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Görünüşünden memnunmusun ? Yaşlanmak senin için ne ifade ediyor? Aşk herşeyi affeder mi? Karşı cinste hoşlandığın tip ? Karşı cinste aradığın özellikler? Beyaz atlı prensini/pamukprensesi 'ni hala bulamadın mı? Benzetildiğin biri varmı? Hiç terk edildin mi? Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Sağlık: Aşk: Sevgi: Hayat: Dostluk: Para: Ölüm: İş: Uslanmam:
İnternette de normal hayattaki gibimi davranıyorsun? Uslanmam'a resim koyma cesaretiniz var mı? Varsa bir adet resim alalım : ) Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) Ne kadardır UslanmaM ailesinin içindesiniz ? Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? Forumda seni en fazla üzen olay? Forumda seni en mutlu eden olay? Uslanmam'ın olmazsa olmazı nedir ? Forumda senden hoslanmayanlar var mı ? Rahatsızlık duyduğun herhangi bir üye yada konu var mı? Yönetici olmak istermiydin ..? Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? Yöneticilerden bir rican var mı | |
|
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 105 Rep Puanı : 5553273 Kayıt tarihi : 04/10/09 Yaş : 32 Nerden : KyseRi..! Lakap : ShımaRhq shéydaN..!
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:18 pm | |
| Fat0o....! 17 ysıNdaım.. KyseriLyim... 0kuy0rum.. kNdimi taNtmayı peK Swmem.. bu Kdarı yterLi bNce.. (: yasa we qöR...! [Fat0o...!] | |
|
| |
ASKER ÇılgıN YönetiM
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 203 Rep Puanı : 2153017647 Kayıt tarihi : 28/09/09 Yaş : 28 Nerden : NeeD FooD Many... Lakap : aDminBy
| |
| |
ASKER ÇılgıN YönetiM
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:21 pm | |
| Abla Kayserinin Neresinden:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:35 pm | |
| Fatto Hepsini Yazmalısın Hadi |
|
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 105 Rep Puanı : 5553273 Kayıt tarihi : 04/10/09 Yaş : 32 Nerden : KyseRi..! Lakap : ShımaRhq shéydaN..!
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:39 pm | |
| 0ooo hepsiNi yZamam waLa.. xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:41 pm | |
| ee olmaz ama öle bizi kırma ama |
|
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:45 pm | |
| Olsun Hem Yaz Hem Dinlen
En son BaL tarafından Ptsi Ekim 12, 2009 2:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
ASKER ÇılgıN YönetiM
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:46 pm | |
| | |
|
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:49 pm | |
| bN dieCqimi ddim.. yaSa we qöR... (: waLa teK teK s0rsaNz Cwb weRirdm dee... öLe bi aN Krsımda qrüNceee... qZüm k0rKtu waLa.. (: | |
|
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:50 pm | |
| 0h0ooo n0Lu0ruZz yaaaa... hep birdeN qLi0suNz üzeRimeee (: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:53 pm | |
| Tmm tesekkurler Genede.... |
|
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:54 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:56 pm | |
| ha bide ismini söyle ona göre hitap edelim |
|
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:57 pm | |
| Fat0o..! | |
|
| |
ASKER ÇılgıN YönetiM
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:57 pm | |
| Tmm Serin YERİNE bEN cEVAP Vereyimmm GENEL SORULAR
Adınız ve Soyadınız:FatoŞ TekinsoY Yaşınız:18 Boyunuz:1.75 Kilonuz:53 Saç renginiz:KumraL Göz renginiz:eLa Burcunuz:BalıK Medeni Haliniz:BeKaR.. Hobileriniz:Muzik Fobileriniz:AnneM Nerelisiniz:KyseRi [ıHıH] Okul yada iş durumunuz :LİSE
SIRF MERAKTAN
Hangi dizileri seyredersin:smaLLVille En çok neyi seversin:MuziKK Ve Uslancaz Hayatınızda özel biri var mı: BiLmem Onu Fatoşi Ablaya Sor Varsaaa!!! Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın:bİLGİSAYAR Anne Baba Aşk Acısı Çektinizmi:BiLmem:D Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz:BilmeM [Ihyyy]] Resim Yapmayı severmisiniz:ÇoK! Sizce aşk nedir:Allah Bilir Yada Fatoş Abla Ben Bilmnem:D En çok ne yapmak hoşunuza gider:BilgisayarLa Uğraşmak Radyodaki djden hangi sarkıyı istek yaparsın neden?SagO Duygusalmısınız:Çhook[sayılır] Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı):BilmeM Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı:Yok Ölüomuş Hepsi:D
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 2:58 pm | |
| |
|
| |
ASKER ÇılgıN YönetiM
| |
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 3:02 pm | |
| ehhh 0Lmus qbi... bi Kc yNLıs waR tabee... bN dzeLtiyim 0nLarı daa.. adım Fat0s dqL Fat0o.. (: özeL bRi war... qZ reNqim KhwereNqi... yaS 17.. byütmeye qreK y0k c0k byüK bi asK aCısı Cktim zmaNndaa.. ! ehh qeRisi de d0qru... | |
|
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 3:02 pm | |
| | |
|
| |
ASKER ÇılgıN YönetiM
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 3:05 pm | |
| Ohbe Yinede Doğru YAPMIŞIM bAILARINI:d | |
|
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 3:07 pm | |
| 0nLarı da Nası yabdqNı bLi0rm bN... | |
|
| |
ASKER ÇılgıN YönetiM
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 3:19 pm | |
| Azcık San aSordum Ammaa:DDD | |
|
| |
Fat0o..! Yönetici Ailesi
| Konu: Geri: Haftanın Konuğı Fato... Ptsi Ekim 12, 2009 9:37 pm | |
| | |
|
| |
| Haftanın Konuğı Fato... | |
|