hüzündün...gelip içime oturan...
Erişemediğimdin.kavuşamadığımdın.uzak bir dağ-dın...başka bir şehirde senin deyiminle diğer yarındım.yüreğinin bir yerinde hep sevdiğindim.aslında yalandım.geçmişinde bir giz,gecelerimle, kendi sorgulamalarında bir suçtum.yaşadığımız gerçekti ama ben kocaman bir yalandım.aşkın içinde hep susan bir kadın,hep susan bir sırdım.dokunduğunda özlediğini hatırlandığındım.başka zamanlarda yok saydığındım..oysa ben hep vardım.sen hep başkalarınındın.sahi sen hiç benim oldun mu? ya da hep benimdin de başkaları mı yalandı.? öyleyse neden ben bir sır,bir yalan,bir hayaldim.....neden hep gece yarısından sonrasıydım..sabaha karşıydım..sahi biz kaç gece güneşi karşıladık seninle; bazen sohbetle,bazen aşkla,bazen beraber yorgun bir uykuyla... sen hep geldin bana ama her daim korktun..senin diğer yarından korktun !!!!!!!
Her gidişinin ardından içimde kesikler kaldı.sustum…
her gidişinin ardından aşktan ve acıdan başım döndü.sustum…
Bu AŞKK , sözlüklerin dışında,tanımlamaların uzağında,yeri ve zamanı hiç olmayan,üçüncü boyutta nefes alır,yaşayabilirdi ancak..seni herkesten çok tanıdım..herkesten çok içindeydim..herkesten çok korudun bana ait düşlerini yüreğinde..ben hem hayal olup hem en gerçek durabildim teninde..ben seni beklemeyi sevdim..senin uzağında durup bu kadar yakın olabilmemi.. ...
Sen hep mutlu ettin beni..değerlerime hep inandın...bana hep güvendin..hiç bir zaman salt kadın olmadım sana.ama hep kadındım da...kocaman yürekli bir kadın…en çok yanımda uykuya dalmanı sevdim.uyuyakalmanı...benimleyken hep bir yerlere geç kalmanı...yine de başardım unutmayı. her gidişinin ardından başardım uzakta durduğunu kabullenmeyi..
Oysa hala mülkiyeti kendime geçmeyen,geçemeyen sende kalan bir şeyler var.ne kadar uzakta olursan ol,ne kadar uzağında olursam olayım tenimi titreten, içimi acıtan sözler var..
beni koynunda yatırdığın geceler var..
defalarca gidişlerin var..
“Öte’si olmayan şeyin kendisi de yoktur “demiş birisi..seninleyken hiçbir şeyden emin olamıyor insan.seninle olduğundan bile… düş müsün, gerçek mi? ne zaman uyudum,ne zaman uyandım, hangi belirsiz zaman dilimindeydi yaşananlar bilmiyorum....bu yastıktaki koku,çarşaftaki hüzün neden..
bildiğim bir tek şey var artık..içime astığım her yerden DÜŞTÜNN SEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!