Her Ne Kar Sen Demış OLSanda Bana BunU Yurekden Söylemek IStıorum Benı Çok Arıycaksın.. Ve BI Gun Ardna dnUp BaktıqınDa yende Bı gun Yaşaak cın Herşeyını feDa edıceksın Ama HıcBırşeySana Gerı DnmeMi SaGLayamacak.Inaı Gururu Hrşyı Sende Bıaktım Bı tek Sevgın KalDı ..IcıMDe Yşayan Hıc Bır Gurur Ne SeNi Arama Engel OLdu Nde Sormama. Sana GrurRSzLqu Hep Ben Ybtım BelKı EsKI GnLere Gerı Dönerız Dıye ÇalIştım..Senın DeDqn Bı Şey Dhaa Vardı Ve Ben BuNu Hıc UNutmadım BırlIkde Gecırdıqımız ZamanLar Icın ŞunU Demıştın HayLLerle Yaşayamam GercekLeri YaşIorum Öyle OLSun YaşadıKlarımız Hayal Duş yerıne Koydun.. Gercek HayattakIler Mutlu edıcekse Sneı Eyw Tututorum kendımı Bır Haftadır elIm TlfoNa Varmadı KıMSeye Sormadım Adını.. SıLdım TlfonLarını fotorafLarın Ve Ardından Kalan Bır Kac Yazı Hayal DunyaSındaN ardında Ne Varsa GercekLerLe YuzLeştı..ŞıMDı Gııt Nereye Gıdersen Gıt KımI Seversen Sev UMrumda DeıL TuKendım Sana gelmeden Ardında BogulMakdan Ve TuKettım Gerceklerı Hayallerınde Harcamakda Aylarca yaşanmış Aşka Yalandı Dersın Öylemı Ve Sen HayaLLerden KoPartıp Kendını Gerceklerı Yaşamaya BaŞLamIşsın..SenıNLe Her SanıYe HayaLse eger GercekLerıne Lanet oLSun.şİmdilerde Kısa dörtLUkler YazıOrum Kahbece TerKedıŞıNın Ardından Cennette Bır MeLek SanMIştım Senı Her Gece RuyaMa KatmıŞtım Senı GÖKtekı YılDıza KatmıŞtım Senı Sevdıqım GuNe LANET OLSUN..DıLIMDe DoLaşan SözLer YaLandı Yuregım Sana Kac Kez ALDandı mUtlULuqu ArarKen DunYam KararDı Senı Sevdıqım guNe LaNet oLSun bILıorum Arabesk Sevmessın Sen Ne SandInkı Bu Bı Çare gönLum Sen GıttıKDen Sonra YıkıLacakMIydı HaLa DımDık ayakTaYım Bak SevgıLım Demek SenSızDe YaşanIormuş YalanMış DınLedıqıMız ŞarkIlar NeyMIş Ne SenLe Senle YaşaNIyor Nede Sensız Bak SenSız OLDu Işde Saten Kac KıŞı öLmuşkı AŞK'Dan Tamam MecNun ÇöLLere duŞmuş Eyw Benım Ne Yabmam GerekIordu Bu Sevda UgruNa ÖlMemMı yada Bu Sevda Ugruna ÇöLlere DuşMemMı Bence Sen SevmeYı BıLmıosun BıLıoMusun Senın Çok Var Bu DuNyada SoNları Hep Husran.. LaNet edıLmeyı YakIştıraMIorum AMa Şunu BıLkı SenıNle Her DakıKaya LaNet edIorum Senı Her BuLduqum yerde YıtırıOrum Oysa BeyazDın GeceLerıme KoKun Bı Tuhaftı ÇocukSu BelKıde ALdaNdım ÇocukSu Yuzune farkıNdamısın Sankı Butun ŞarkıLar Butun ŞIırLer Bana YazıLmış ALDANMA ÇOCUKSUN MAHSUN YUZUNE MUTLAKA TerKedıp BıraKıp GIDICEK BIRGUN oySa Sen Bana Zaten Gıtmek Icın GelMıştın ŞıMDı qıdıorSun Gıt.. Ben Senı Zaten ÖLesıne SevmIştım..Bu Sabah Vazgectım Senı SevmeKden Butun SabahLar Gıbı GuneşIn IlK IşıKlarına Vererek UmutLarıMı oYuncak DuNyaMın KapIlarıNDan ÇıKıp Gırdım Insan KaLaBaLıqına..Vazqectım YarınLardan Vazqectım qeLeceqTen Vazxgectım YaLan SevdaLardan ve aRtıq Her SabaH LaNet etMekden .. Sana Sadece DıorumKı InS Sende Bırgun Bırını BeNım Senı Sevdıqım kadar Seversın...................!!!!