Merhaba

Foruma Hoş Geldiniz
Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!" Banner_editboard

Site AdminLeriniz MaXJoHNRoYaN BaL ABYSS
Merhaba

Foruma Hoş Geldiniz
Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!" Banner_editboard

Site AdminLeriniz MaXJoHNRoYaN BaL ABYSS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!"

YazarMesaj
ASKER
ÇılgıN YönetiM
ÇılgıN YönetiM
ASKER

Aktiflik :
Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!" Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!" Right_bar_bleue

Sıçan
Rep Puanı : 2153017647
Lakap : aDminBy

Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!" Empty
MesajKonu: Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!"   Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!" Icon_minitimeSalı Ekim 27, 2009 9:00 pm

Psikiyatristin ofisinde hasta sormuşPsikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!" Smiliv "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!"

"Sıkılmayın!" demiş doktor.. "Gelişmemiş benlik isyanı.. Sorumlulukları kabullenememe durumundan kaynaklanıyor.. Yatağınızı ıslatmamanızı iki yolla önleyebiliriz.. Birinci yol psikanaliz.. Haftada beş terapiPsikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!" Smiliv saati 50 Dolar..!"

"Peki ikinci yol??"

"Lastik don! Çifti iki dolar!"
http://uslancaz.yetkinforum.com

Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş "Bana yardım eder misiniz Doktor.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum!"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SwdqNce suS... yaNdqıNCa k0s baNa...!