ZAMAN:2005
KONU:BABAM
Hikaye...:
Bir ün ben babamla pazara çıkmıştım pazarda benim elimdekiler ağır gelmişti eskiden 6 yaşındaydım şimdi 10 elimdekiler ağır gelmişti elimdekileri babam aldı ve eve çıkıyorduk eredekde erdek lisesin oralarda çeşme var o çeşmede babam su içioyrdu yorulmuştuk
birdin babam bayıldı anneme haber verim annemim hyanında babmın etrafında herkez dolanmıştı bende ağlıyordumm annemde ağlıyorduk hastaneyi aradık ambülans geç geldi babamı ambulansa aldıklar
bende ambulnasa binmek istiyordum bende taksiye binmek istiyordum bşnşnp bamamın yanına gidecektim o an ama komuşulaar beni minibüse ve taksiye almadılar sen kçüksün ediler bana akşam olmuşt evdektik annem ağlamaktan sinir krisine girmişti ozaman acıların içinde boşğulduk sabah oldu sabah olunca beni annem kaldırdı erken bu öğlenden sonra babamı toprağa vereceklerdi camide onu yıkadık ve dua ettik
babamı gömüyorduk ben açtım elimi koydum topra bir avuç toprak aldım elşime babamın mezarına doğru dökecektim döktüm başka dökemedim annem beni yanına aldı ve ağladı Biizim kayseriden erdekten diyarbakırdırdan her yerden akrabalırımız gelip ağladı ama artık babasıs yaşıyorum yaşamayı biliyorum çünkü artık güçük deilim 11 yaşında bir çocuğum ve herşeyi artık her şeyi anşlıyorum
SAYGILAR..